Håndball VM-finale

Nora Mørk jubler etter en scoring i VM-semifinalen i håndball mot Spania. Kampene for både herrene og damene skulle egentlig spilles på Nadderud Arena 29.

Ny Norsk Malorgie Da Norge Knuste Puerto Rico I Handball Vm Dagsavisen

Lunde storspilte seg til finale nummer 12.

. Først venter Russlands håndballforbund i. Med seier i kveld sikrer kvinnelandslaget seg medalje nummer 30 i et internasjonalt mesterskap. De syv VM-finalene har gitt tre VM-gull - i.

NTB De norske håndballjentene stilnet hjemmepublikummet og sikret VM-finale med 27-21 over Spania. Norge knuste håpet til hjemmenasjonen. Stygg skade da Danmark innledet håndball-VM En stygg kneskade for playmaker Mia Rej ødela dagen for danskene i 34-16-seieren over Tunisia i håndball-VM torsdag.

Desember men nå satser klubbene på ny folkefest til våren. Anført av en strålende Katrine Lunde i mål hadde Norge full kontroll i den andre omgangen og vant 2721. Så enkelt er det sier Thorir Hergeirsson til VG.

16 spillere kan brukes i hver kamptropp. Siste nytt fra Dagbladet. Rej hylte mens lagvenninnene gråt.

Tidligere i mesterskapet ble fire jenter fra Kamerun meldt savnet. Årets NM-finaler i håndball utsettes til våren. Thingnes Bø endte seierstørken ble heiet fram i Frankrike.

Nå venter Frankrike i VM-finalen. 14122021 1450 Sist oppdatert. Maktdemonstrasjon etter pause.

Hadde dette vært i eller rett før mesterskapet så hadde vi ikke fått spille VM. Rene semifinale i et verdensmessterskap siden 1995. TV3-kommentator Daniel Høglund er klar for å hoppe inn i håndball-VM etter en trøblete opptakt.

I gullkampen venter den ferske OL-mesteren Frankrike. 2 days agoNorge er klar for VM-finale i håndball for første gang siden 2017 og får muligheten til å vinne turneringen for første gang siden 2015. Håndballjentene har vunnet syv dem.

2 days agoSport Håndballjentene til VM-finale mot Frankrike. I finalen venter Frankrike søndag. Arntzen tilbake etter OL-vraking.

Norge kan ikke møte formlagene Danmark og Frankrike før i en eventuell VM-finale i kvinnehåndball. Beate Oma Dahle NTB Foto. Skiskytter Johannes Thingnes Bø tok sesongens første verdenscupseier på sprinten i franske Annecy.

Dette er Norges 10. Norge klare for VM-finale debutant hylles Norge hevet forsvarsspillet sitt betraktelig og revansjerte semifinaletapet mot Spania fra 2019. Det var spennende i første omgang og.

2 days agoNorge stilnet hjemmepublikummet og sikret VM-finale i håndball med 27-21 over Spania. Vi er ikke i mål enda Norge stilnet hjemmepublikummet og sikret VM-finale i håndball med 27-21 over Spania. Norge har 10 VM-medaljer før dagens semifinale.

Det var en ordentlig smell beskriver landslagssjefen. Vi har konkludert med at vi vil supplere VM. Hun ankommer Spania i løpet av helgen opplyser Norges Håndballforbund.

Norge-troppen teller 18 navn. Bare dager før håndball-VM starter i Spania har Det internasjonale håndballforbundet IHF ennå ikke mottatt alle vaksinepapirer fra deltakerne. 2 days ago35 år etter at Norge tok sin første VM-medalje 24 år etter at Norge tok seg til sin første VM-finale og 22 år etter at Norge tok VM-gull for første gang skal de norske håndballjentene igjen spille en VM-finale i håndball.

OL-mester Frankrike snudde VM-semifinalen i håndball og slo Danmark 23-22 etter en dramatisk kamp. Debuterer i håndball-VM med hijab. CSM Bucuresti-proffen Aune tar dermed plassen som ble ledig da gravide Stine Skogrand meldte VM-forfall.

Norge - Spania 27-21 11-11 De norske håndballjentene er klare for VM-finale etter 27-21 mot Spania. 2 days agoNorge - Spania 27-21 11-11 De norske håndballjentene tok seg til VM-finale etter 27-21 mot Spania. Norge til VM-finale mot Frankrike.

En iransk VM-spiller i håndball er forsvunnet fra lagets hotell. Norge til VM-finale mot Frankrike. Kantspilleren Malin Aune er hentet inn i VM-troppen i håndball men rekker ikke Norges åpningskamp mot Kasakhstan fredag.